Selamat Melayari Blog Zhafrani Collection...

Kami ada menjual pakaian bayi dan kanak-kanak, pakaian bundle untuk kanak-kanak dan dewasa serta aksesori terbaik dan pastinya berkualiti untuk anak-anak dan juga anda.. Harga adalah berpatutan dan kualiti terjamin.. Untuk makluman semua barang adalah READY STOCK....

~~~klik kat link bundle untuk tgk stok bundle
~~~ klik di link perhiasan emas al habib untuk perhiasan emas al habib... kini semuanya mampu milik..

Kepada yang berminat membeli di blog ini, sila isi borang tempahan yang disediakan. Untuk maklumbalas segera, hubungi @ sms saya di talian 012-5947783

keuntungan bukanlah keutamaan.. yang penting kita happy n puas hati okey..






coretan mcm2...

SELAMAT HARI RAYA AIDIL ADHA diucapkan kepada semua muslimin dan muslimat... taun ni beraya kat jb je 3 beranak.. hari ni jugak 1st time Iman Zhafrani g semayang raya.. pas balik, g beraya kat umah jiran sebelah makan soto.. suka je beliau walaupun mlm tadi tak tido coz sakit nak tumbuh gg geraham.... agaknya pakai baju cantik kot.. huahua...




tara... inilah dia puteri kesayangan aku dan en zul.. Nurul Iman Zhafrani bt Zulkifli.. masa ni beliau berumur baru 6 tahun... auku suka pic ni.. nampak comel je...hakhak


ni pulak masa beliau 7 bulan.. tu duk depan tu bawak feri penang tu.. jgn memain.. leh jadik kelasi kapal pasni.. hoho... masa ni rasanyaberat beliau dari ibunya... hoho.. lenguh den mendokong..